MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

JO: Per la Festa Major de la Mercè vam anar al Parc de la Ciutadella a veure els Brodas Bros com feient de robots. Va ser molt “xulu”.
LA MEVA MARE: Ens ho vam passar molt bé i després vam anar a sopar a les carpes. Ja us podeu imaginar que ens en va passar alguna…
EL MEU PARE: Doncs si. Vam anar a aquest lloc que és veu a la foto perque tenien pernil canari i en Pau en pot menjar. Es diu Pulpoh, crec que és una empresa de restauració gallega.
LA MEVA MARE:  Com també servien formatge vaig anar a dir-li a la persona que estava tallant el pernil que vigilés amb el ganivet doncs el meu fill era al·lèrgic. Em va respondre una mica ofès que el ganivet del pernil era diferent!!
EL MEU PARE: Ens vam asseure a la taula i de seguida que va començar a menjar ja li va fer reacció, li picava la gola.
LA MEVA MARE: Com sempre jo duia menjar a la bossa i vam acabar de sopar mentre observàvem la manipulació del pernil. L’home duia un guant de plàstic i anava tallant pernil sempre amb el mateix ganivet i amb la ma del guant agafava els talls i els posava al plat, però hi va haver un moment en que amb la ma del guant va agafar el formatge i en va tallar amb un altre ganivet.
EL MEU PARE: Aleshores vam entendre el perquè de la reacció, era el guant!!
LA MEVA MARE: Vaig anar a avisar-lo del que havia passat i em va dir que no ho podia fer d’un altre manera, li vaig respondre que així podia posar en perill la vida d’alguna persona al·lèrgica.
EL MEU PARE: És molt important i urgent que la restauració aprengui a manipular els aliments amb cura. Hi ha molta falta d’informació, per això accions com les d’Inmunitas Vera amb les Jornades Informatives que farà durant aquest mes són tan necessàries.

Deixa un comentari