Palmeres de pasta de full sense ou ni mantega

JO: Avui hem preparat de postres palmeres de pasta de full. Mmmmm! que bones! Feia masses dies que els meus pares no podíen preparar postres nous….

LA MEVA MARE: Una bona amiga em va explicar com fer-les. És molt fàcil i molt ràpid si compres la pasta de full feta. Jo he comprat la de la marca “La Cocinera” perquè els seus ingredients són compatibles amb les al · lèrgies de Pau.

 

 

JO: El pare diu que el proper dia farà ell la pasta de full.

EL MEU PARE: Les làmines són rodones, per això és millor que les retallis i les converteixis en un quadrat. Després li tires sucre per sobre, (jo ho he fet amb sucre de canya) i finalment li passes lleugerament el corró per sobre. Quan ho hagis fet, doblega la làmina pels dos extrems fins al centre, torna a tirar sucre per sobre i torna a passar el corró. Això ho has de repetir fins que la làmina quedi com un rotllet. Després el talles a rodanxes d’1 cm. amb un ganivet molt esmolat.

Posa les palmeres en una safata de forn deixant espai entre elles,  ja que al pujar la pasta de full augmenten de mida i les cous al forn, prèviament escalfat a 220 º C, durant uns 10 minuts fins que estiguin daurades, els hi dones la volta i cous 2 minuts més.

 

LA MEVA MARE: Us passo també el link de “La Cocinera” on hi ha un video que explica com fer-ho.

Deixa un comentari