COMENCEM ETAPA NOVA

JO: Hola de nou. Com podeu veure a la fotografia he crescut una mica… Han passat uns quants anys i unes quantes aventures, bones i dolentes, algunes de les quals ja les coneixeu. M’agradaria donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat i m’agradaria també que seguíssiu amb nosaltres en aquesta nova etapa.
LA MEVA MARE: Hola a tots. Com esteu? Com us està afectant aquesta pandèmia? Nosaltres hem esquivat, de moment, el coronavirus, però el confinament del passat més de març va frustrar la reobertura de la botiga. Com bé sabeu, l’havíem tancat temporalment a causa de la meva malaltia, però un cop recuperada, la passada primavera, estàvem disposats a incorporar-nos de nou, cosa que va resultar impossible degut als esdeveniments.

EL MEU PARE : I tal i com està la situació no ens podem arriscar a engegar de nou. Ens sap molt greu però no tenim opció.

JO: Però el que si farem es seguir amb contacte amb vosaltres explicant tot el que ens ha passat i ens passa, tot el que hem aprés i tot allò que ens sembla interessant de saber i compartir. Diagnòstics, consells,  descobriments,  receptes, anècdotes,  productes, nutrició i moltes coses més.

FINS AVIAT!!

3 comentaris a “COMENCEM ETAPA NOVA”

 1. Hola família m’he n’alegro molt de veure que esteu bé, al barri s’ho trobe a faltar, seguirem en contacte.
  Salutacions
  Marisol

  Respon
 2. Hola Nuria y familia,
  soy la madre del niño que tiene alergia grave a las proteinas de la leche y que siempre te compraba sus cosas, tartas de cumpleaños , etc.
  Echamos mucho de menos vuestra tienda, desde entonces estamos buscando un sitio donde poder comprar con todas las garantías las cosas que siempre te comprabamos sin peligro.
  Esto le ha costado a mi niño varios episodios de reacción anafilactica, el último ayer por la tarde por productos que garantizan que están libre de lácteos y que son veganos pero que están contaminados o llevan aditivos lácteos que te ocultan.
  Esto nos produce mucho más miedo y más desconfianza ya que la falta de ética o dejadez o desconocimiento de algunos le puede costar la vida a mi hijo( no puede tolerar ni las trazas).
  Éste año se vuelve a quedar si mona, tarta de cumpleaños , chuches de Reyes y tantas cosas que podía disfrutar con tanta seguridad de Jo també soc al-lergic.
  Espero que volváis pronto.
  Me alegro mucho de tu recuperación Núria.
  Saludos.

  Respon

Deixa un comentari

%d bloggers like this: