COMENCEM ETAPA NOVA

JO: Hola de nou. Com podeu veure a la fotografia he crescut una mica… Han passat uns quants anys i unes quantes aventures, bones i dolentes, algunes de les quals ja les coneixeu. M’agradaria donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat i m’agradaria també que seguíssiu amb nosaltres en aquesta nova etapa.
LA MEVA MARE: Hola a tots. Com esteu? Com us està afectant aquesta pandèmia? Nosaltres hem esquivat, de moment, el coronavirus, però el confinament del passat més de març va frustrar la reobertura de la botiga. Com bé sabeu, l’havíem tancat temporalment a causa de la meva malaltia, però un cop recuperada, la passada primavera, estàvem disposats a incorporar-nos de nou, cosa que va resultar impossible degut als esdeveniments.

EL MEU PARE : I tal i com està la situació no ens podem arriscar a engegar de nou. Ens sap molt greu però no tenim opció.

JO: Però el que si farem es seguir amb contacte amb vosaltres explicant tot el que ens ha passat i ens passa, tot el que hem aprés i tot allò que ens sembla interessant de saber i compartir. Diagnòstics, consells,  descobriments,  receptes, anècdotes,  productes, nutrició i moltes coses més.

FINS AVIAT!!

2 comentaris a “COMENCEM ETAPA NOVA”

  1. Hola família m’he n’alegro molt de veure que esteu bé, al barri s’ho trobe a faltar, seguirem en contacte.
    Salutacions
    Marisol

    Respon

Deixa un comentari

%d bloggers like this: