AMANIDA DE MONGETA TENDRA I TONYINA

JO: No m’agrada la verdura!!!!
LA MEVA MARE: Ser al·lèrgic alimentari no el fa diferent als altres nens…. per això aquesta recepta serveis per a tots els nens, al·lèrgics i no al·lèrgics.
LA MEVA MARE: S’assembla a l’ensalada russa però sense pastanaga (que també n’hi podeu posar si voleu) i SENSE PÈSOLS, doncs en Pau n’és al·lèrgic.


Temps de preparació:  

Temps de cocció: 20 min

Nº de comensals: 4

Dificultat: Molt fàcil

Estris de cuina que necessitareu: Ganivet, Olla

Ingredients

  1. 400gr de mongeta tendra
  2. 2 patates
  3. 1 llauna de tonyina
  4. Tomàquets petits
  5. Olives
  6. Brots de canònics

Elaboració

Bulliu la mongeta tendra i la patata com feu normalment, amb la patata tallada una mica més petita que de costum. Jo la tallo a daus d’un centímetre o dos i la incorporo a la olla 10 minuts després d’arrencar el bull ja que la patata tallada així de petita no necessita bullir tant de temps.

Quan estigui cuita la deixeu refredar una mica i afegiu tonyina, tomàquets petits, olives i uns brots de canònics. Després l’amaniu amb oli i vinagre de Mòdena. D’aquesta manera en Pau a més de menjar la mongeta tendra perquè és sana, en gaudeix com un camell!!

Opció Thermomix