RESTAURANT LA OCA DE SITGES


JO: Avui hem anat a Sitges. Feia bon temps però les onades xocaven contra l’espigó. He caminat entre les roques perquè volia que l’aigua m’esquitxés.

LA MEVA MARE: Sort que no s’ha mullat…ja, ja… Després hem anat al restaurant de sempre RESTAURANT LA OCA DE SITGES, ja que sabem que allà en Pau no té problemes.
EL MEU PARE: És un restaurant famós pels seus pollastres a l’ast i carns a la brasa.
LA MEVA MARE: Els cambrers són molt amables i atents. Quan els preguntem sobre algun ingredient, cap d’ells respon amb mala cara. Si per exemple ens passa com avui, que li han servit el conill a la brasa acompanyat d’un tomàquet que duia formatge fos per sobre, ens canvien el plat en un segon.
EL MEU PARE: La veritat és que són amables amb tothom. Avui hi havia una família amb quatre nens petits que en menys de cinc minuts han trencat dos gots. De seguida l’han recollit, amb un somriure i una paraula amable amb els nens.
JO: Avui he menjat calçots amb salsa, conill a la brasa amb patates fregides i ketchup i per postres préssec en almívar.

0 comentaris a “RESTAURANT LA OCA DE SITGES”

  1. Fa bona pinta, aquest restaurant de Sitges. Ens ho apuntem, per a la propera vegada que hi anem. Gràcies per la recomanació!

    Respon

Deixa un comentari

%d bloggers like this: