PASTÍS DE PASTANAGA

JO: La meva tieta fa un pastís de pastanaga que està per llepar-se els dits, i el meu pare ha aprés a fer-lo. Es aquest: INGREDIENTS 4 ous 200 gr de sucre de canya 100 gr…
2011-08-08 18:00:00

Dieta de exclusión de las proteínas de leche de vaca

Dieta de exclusión de las proteínas de leche de vaca
2011-06-16 11:10:00

MENJAR SA, LES MALALTIES I ELS INTERESSOS ECONÒMICS

JO: Aquest hivern no m’he refredat ni una sola vegada!! LA MEVA MARE: Es veritat!! I estic molt contenta. M’agrada pensar que gràcies a la seva al.lergia en Pau té una bona al·limentació. Per exemple: No…
2011-06-12 18:54:00

JA HEM FET LA MONA!!!

 JO: Estava boníssima!! I les “xuxes” també
2011-04-24 19:56:00

MONA DE PASQUA PER AL·LÈRGICS A LA LLET DE VACA

 JO: El nostre bloc ha complert 1 any!!! LA MEVA MARE: És cert i estem molt contents perquè tots els comentaris que hem rebut han estat favorables. Esperem haver estat d’alguna utilitat. EL MEU PARE: I…
2011-04-17 11:39:00

RESTAURANT LA OCA DE SITGES

JO: Avui hem anat a Sitges. Feia bon temps però les onades xocaven contra l’espigó. He caminat entre les roques perquè volia que l’aigua m’esquitxés. LA MEVA MARE: Sort que no s’ha mullat…ja, ja… Després hem…
2011-03-13 19:53:00

ADDITIUS 2

Navegant he trobat un bloc que no us podeu perdre. CLIQUEU I LLEGIU TOT EL QUE DIU SOBRE ELS ADDITIUS. Es un tema que afecta a tothom però als al.lèrgics encara més.
2011-02-15 02:31:00

EMPANADA GALLEGA SENSE OU NI MANTEGA DE VACA

Ingredients: Per a la massa: 450 g de farina 100 g d’aigua 1 culleradeta de sal 50 g d’oli  90 g de mantega de soia  Per al farcit: 300 g de bonítol 3 cebes grosses 2…
2011-01-30 20:44:00

TORRONS I AL.LÈRGIES

JO: Les postres de Nadal que més m’agraden són els polvorons. LA MEVA MARE: Clar, perquè els polvorons estan fets amb farina, ametlla, sucre llustre i llard de porc i en canvi els torrons no els…
2010-12-30 01:25:00

TEMPS DE CALÇOTS

JO: Els calçots amb salsa son boniiissims!! LA MEVA MARE: En aquesta foto podeu veure com no diu cap mentida!! Els nens potser són poc inclinats a menjar-ne, però si els podeu acostumar a fer-ho seria…
2010-12-17 13:53:00